top of page

Promovarea egalității rasiale 

Clubul ACS FC BRAȘOV - STEAGUL RENAȘTE își însușește Planul FRF referitor la rasism, respectiv:

 1. Clubul ACS FC BRAȘOV - STEAGUL RENAȘTE va emite anual o declarație prin care se afirmă că rasismul și orice tip de discriminare nu vor fi tolerate și prin care să se explice clar acțiunile ce vor fi intreprinse împotriva celor împlicați în scandări rasiste. Declarația va fi inclusă în programele de meciuri si afisata in permanență și în mod vizibil în jurul terenului.

 2. Clubul ACS FC BRAȘOV - STEAGUL RENAȘTE va difuza anunțuri prin intermediul sistemului de sonorizare al stadionului prin care condamnă scandările rasiste în timpul meciurilor.

 3. Vor fi conditionți posesorii de abonamente ca nu vor lua parte la acte de rasism.

 4. Se vor intreprinde acțiuni de prevenire a distribuirii de literatură rasistă în interiorul și în jurul stadionului.

 5. Se vor intreprinde acțiuni disciplinare împotriva jucătorilor implicați în acte de rasism.

 6. Se vor contacta alte asociații sau cluburi pentru asigurarea înțelegerii de către aceștia a politicii împotriva rasismului promovată de asociația sau clubul respectiv.

 7. Se va încuraja o strategie comună a agenților de ordine și a jandarmeriei în vederea combaterii de acte de rasism.

 8. Se vor îndepărta urgent eventualele mesaje rasiste de tip graffiti de pe stadion.

 9. Va fi adoptată o politică de oportunități, egale pentru toți, în ceea ce privește angajările și furnizorii de servicii.

 10. Se va coopera cu toate grupurile și agențiile, cum ar fi sindicatele jucătorilor, suporterii, școlile, organizațiile voluntare, cluburile de tineret, sponsorii, companiile locale, poliția și alte autorități publice în vederea dezvoltării unor programe proactive și a sporirii gradului de conștientizare în ceea ce privește eliminarea actelor de rasism și a discriminarii.

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
bottom of page