top of page

Vizită specială la antrenamentul de la FC Braşov


FC Brașov a primit cu bucurie vizita unui grup special de copii cu dizabilități, oferindu-le o zi plină de distracție și fotbal. Vizita a fost posibilă datorită celor de la HOSPICE Casa Speranţei. Copiii, păriţii, dar şi îngrijitorii lor au păşit pe iarbă între jucători.

Grupul de copii a avut ocazia să petreacă o zi în aer liber și să experimenteze entuziasmul de a fi la stadion, alături de fotbalişti.

Înainte de antrenament, jucătorii au vorbit şi au dat sfaturi celor mici. Dar distracția nu s-a terminat aici. Copiii au primit, de asemenea, câteva cadouri speciale de la jucători. Au primit tricouri personalizate și alte suveniruri cu însemnele FC Brașov.

A fost o zi cu adevărat specială pentru toți cei implicați. Copiii au avut ocazia să experimenteze lucruri noi, în timp ce jucătorii și antrenorii au avut oportunitatea de a da înapoi comunității puţin din cele ce au învăţat pe teren.

FC Brașov speră ca astfel de acţiuni să îi mobilizeze şi pe alţi braşoveni, şi nu numai.

Pentru aceşti copii orice mic gest de acest fel înseamnă mai mult decât bucurie, dar şi speranţă că pot trece peste orice obstacol pe care îl întâlnesc.

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page