top of page

Un egal şi o înfrângere pentru juniorii de la FC Braşov în Campionatul Naţional

Un egal şi o înfrângere pentru juniorii de la FC Braşov în ultima etapă din acest an a play-off-ului Campionatului Naţional. Juniorii de Under 17 se menţin pe locul 2 în clasament după meciul din deplasare cu CSS Odorheiu Secuiesc unde au obţinut un rezultat de egalitate. Juniorii de un Under 19 au cedat cu scorul de 3-1, tot în deplasare, la ACS Mediaş 2022, şi ocupă locul 3 în clasament.

Sâmbătă, juniorii de Under 17, conduşi de pe bancă de Liviu Dîrstar, au terminat deplasarea de la CSS Odorheiu Secuiesc la egalitate, scor 1-1. Pentru micii stegari a marcat Bogdan Racz.

Liviu Dîrstar a început în formula: Marco Tudose, Gabriel Andron, Bogdan Racz, Sebastian Dragotă, Ocravian Oprea, Eduard Chelaru, Rareş Constantin, Dario Lazăr, Claudiu Pătraşcu, Marco Popescu, Vreddy Vârciu. Rezerve au fost: Răzvan Cojocaru, Cătălin Moraru, Eduard Luca, Alexandru Păun, Alexandru Vajoi, Dirgo Dima, Ştefan Hlipcă, Szilard Miklosi şi Adrian Ilie.

Duminică, juniorii de Under 19 au cedat cu scorul de 3-1 în deplasarea de la ACS Mediaş 2022. Pentru stegari a marcat Vlad Cioriia.

Antrenorii Ionuţ Mitrloi şi Marian Cristescu au jucat în formula: Andrei Chiriac, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Manuel Răuţă, Gabriel Popescu, Alexandru Toderaşcu, Alexandru Sileanu, Robert Moroe, Ştefan Tufă, Vlad Cioriia şi Alex Mitroi. Rezerve pentru această partidă au fost: Bogdan Racz, Fabrizio Astalus, Marco Popescu, Sebastian Racz, Alexandru Frumosu şi Mattia Galliano.

După 4 etape trecute din Seria 6 a play-off-ului Campionatului National, juniorii de la FC Braşov Under 17 se află pe locul 2 în clasament, cu 30 de puncta şi golaveraj 17-3, iar cei de Under 19 sunt pe locul 3 cu 28 de puncta şi un golaveraj de 6-5.


IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page