top of page

Rareş Lazăr este bine! Plaga de la cap este destul de mare, însă nu îi pune în pericol activitatea


Veşti bune de la Timişoara! Rareş Lazăr este bine şi poate reveni în curând pe teren. În urma investigaţiilor medicale pe care le-a făcut jucătorul stegar, a reieşit faptul că nu sunt probleme grave şi în cel mult două săptămâni mijlocaşul nostru este apt de joc.

Conform medicilor, Rareş are la cap o plagă destul de mare, care are în jur de şase centrimetri însă care nu îi pune în pericol activitatea. I-au fost aplicate patru copci, iar acum se află în drum spre Braşov alături de Şerban Moraru, directorul sportiv al clubului şi Marius Babeiu, directorul de marketing.

“Sunt bine! Am făcut mai multe investigaţii medicale şi la nivelul capului şi maxilo-facial, iar rezultatele au fost bune. Am făcut o investigaţie CT, iar medicii au găsit, într-adevăr, şi un chist, dar nu este absolut nimic grav. Este un chist pe care îl are toată lumea. Nu s-a pus niciun minut problema să ne facem griji. Îi anunţ pe toţi suporterii stegari, şi nu numai, că sunt bine şi abia aştept să revin. Va trebui doar să mă protejez puţin în următoarea perioadă, însă nu voi lipsi foarte mult. Am aflat la spital rezultatul meciului, vreau să îmi felicit colegii. Mă bucur că au reuşit să aducă la Braşov cele trei puncte”, a spus Rareş Lazăr după ce a fost externat.

Reamintim faptul că Rareş Lazăr a ajuns la spitalul din Timişoara în urma unui duel la cap cu Nicolae Şofran de la Ripensia care a avut loc chiar în minutul 1 al disputei din această dimineaţă.

Colegii de echipă, conducerea tehnică şi cea administrativă îi urează lui Rareş însănătoşire grabnică şi îl aşteaptă cât mai repede în teren.

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page