top of page

Primele transferuri la FC Brașov. Au semnat Adrian Chică Roșă și Rareș Lazăr!

FC Brașov a realizat astăzi primele transferuri din această vară. Clubul a bătut palma cu doi tineri jucători de perspectivă, Adrian Chică Roșă și Rareș Lazăr.


Atacantul Adrian Chică Roșă, 23 de ani, a fost împrumutat pentru un sezon de la FC Botoșani. Tânărul fotbalist a fost anul trecut unul dintre cei mai buni marcatori ai Ligii a 2-a. În tricoul celor de la FC Buzău, a marcat nu mai puțin de 15 goluri în 23 de partide, și a fost unul din golgeterii Ligii a 2-a, a împărțit primul loc cu alți doi jucători. Toate golurile le-a marcat din acțiune.


"Am venit cu gânduri foarte bune. E o nouă provocare pentru mine de a juca la FC Braşov. Mă simt bine aici, am venit cu gânduri pozitive. Vreau să repet sezonul trecut, poate şi mai bine. Şi vreau să prindem cel puțin play-off-ul. Se poate play-off-ul şi să ne batem la promovare. Încerc să dau cât mai multe goluri, să-mi ajut echipa. Nu contează cine marchează. Important e să câştige echipa şi să luăm cele 3 puncte", a menționat Adrian Chică Roşă.


Mijlocașul Rareș Lazăr, 23 de ani, a jucat sezonul trecut pentru Politehnica Timișoara, iar în 25 de apariții în Liga a 2-a a marcat un gol. Mijlocașul a mai jucat până acum la FC Vaslui, CS Mioveni și Rapid București și Politehnica Timișoara. Este al 2-lea cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 1, după marele Nicolae Dobrin, primul meci al său a fost pe când avea doar 15 ani, o lună și 19 zile.


"Un pas important în cariera mea. Vreau să fac lucruri importante la Braşov. Mai exact să prindem play-off-ul şi după aceea să ne luptăm la promovare. Sunt fericit că am ajuns aici. Nu intră în discuţie altceva, decât play-off. Trebuie să ne cunoaştem mai bine, să facem o echipă omogenă pentru prima etapă. Şi să începem campionatul foarte bine, ăsta e cel mai important lucru. Trebuie să începem bine ca să fim sus, acolo, în iarnă. Asta contează enorm", a declarat Rareş Lazăr.


Ambii jucători au semnat contracte cu FC Brașov pe un an.IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page