top of page

Păstraţi natura curată! Aerul tare de munte ne ajută şi pe noi să fim mai puternici!


FC Braşov îi îndeamnă pe toţi cei care iubesc natura să o păstreze aşa cum au găsit-o! Aerul tare de la Braşov este cel mai de preţ lucru pe care îl avem, iar pentru asta trebuie să protejăm tot ce avem verde în jurul nostru.

Sperăm ca exemplul nostru să fie unul demn de luat în seamă, şi tot mai mulţi oameni să îl urmeze.

În acestă dimineaţă, fotbaliștii de la FC Braşov împreună cu staff-ul tehnic și cel administrativ au organizat o acțiune de ecologizare la Pietrele lui Solomon, zona de agrement preferată de cei mai mulţi braşoveni. Fotbaliştii au adunat gunoaie lăsate în urmă de turiști, astfel încât natura să rămână curată și frumoasă pentru toți cei care vizitează zona.

Locul de picnic este foarte bine întreţinut şi destul de curat, fapt care nu ne-a surprins, ştiind că braşovenii sunt foarte civilizaţi. Cu toate acestea pe ici colo s-au găsit unele gunoaie, pe lângă locurile de grătar sau pe albia pârâului, uitate poate din neatenţie şi din grabă.

Îi rugăm pe toti cei care iubesc natura şi muntele să fie mereu atenţi atunci când fac drumeţii în pădure sau grătare în aer liber.

Prin acest demers vrem să arătăm cât de important este să protejăm mediul înconjurător și să păstrăm natura curată.

Brașovul este un oraș situat în inima munților şi este de datoria noastră să păstrăm peisajele aşa cum ni le-a oferit natura. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că aceste peisaje și natura înconjurătoare rămân curate și sănătoase pentru toți cei care vizitează zona.

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page