top of page

O victorie şi un egal pentru juniorii de la FC Braşov în dubla cu CSS Braşovia

Juniorii de la FC Braşov au obţinut o victorie la scor, dar şi un egal din dubla cu CSS Braşovia. Cele două jocuri au contat pentru etapa a 8-a din Campionatul Naţional. Stegarii de Under 17 s-au impus cu scorul de 6-1, iar cei de Under 19 au terminat la egalitate, scor 1-1.

Meciurile au avut loc duminică, pe stadionul de la Tărlungeni.

“Juniorii mici”, de U17, s-au impus cu scorul de 6-1. Pentru stegari au marcat Claudiu Pătraşcu de 5 ori şi Sebastian Dragotă.

După o evoluţie entuziasmantă a atacantului Claudiu Pătraşcu, care de unul singur a realizat “o manita”, stegarii s-au impus fără probleme în faţa Braşoviei.

“Sunt foarte bucuros că am reușit să dau 5 goluri într-un meci și sa îmi ajut echipa să câștige. Pentru mine este o bucurie că am reușit să îmi depășesc limitele. Le mulţumesc antrenorilor pentru încrederea acordată și îmi doresc sa marchez cât mai multe goluri în continoare.”, a spus Claudiu Pătraşcu.


Liviu Dîrstar a început în formula: Marco Tudose, Gabriel Andron, Manuel Răuţă, Sebastian Dragoră, Eduard Chelaru, Octavian Oprea, Dario Lazăr, Alexandru Păun, Claudiu Pătraşcu, Alexandru Vajoi şi Freddy Vârciu. Rezerve au fost: Răzvan Cojocaru, Ştefan Hlipcă, Cătălin Moraru, Adrian Ilie, Diedo Dima, Vlad Dumitrescu şi Eduard Luca.

Echipa de Under 19, antrenată de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu, a terminat la egalitate, scor 1-1. Golul stegarilor a fost marcat de Alexandru Toderaşcu, junior care face parte şi din lotul echipei de seniori de la FC Braşov.

Acest meci a fost început în formula: Andrei Chiriac, Alex Mitroi, Alexandru Dascălu, Claudiu Păscuţă, Sebastian Popescu, Alexandru Toderaşcu, Robert Moroe, Mattia Galliano, Ştefan Tufă, Marco Popescu şi Vlad Cioriia. Rezerve au fost: Arnold Sandor, Fabrizio Astalus, Alexandru Sileanu, Gabriel Popescu, Sebastian Racz, Alexandru Frumosu şi Antonio Gavrilă.

În etapa a 9-a a Campionatului Naţional, juniorii de la FC Braşov se vor deplasa la Sibiu pentru meciurile cu FC Interstar. Partidele vor avea loc duminică, 16 octombrie.


IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page