top of page

Marco Popescu, titular pentru România U15, contra Iordaniei U15

Marco Popescu, atacantul de la FC Braşov care a fost convocat la echipa naţională Under 15, jucători născuţi în 2008, a jucat titular în primul meci pe care România l-a disputat în deplasare în Iordania.

Tânărul nostru fotbalist a purtat tricoul cu numărul 11 şi a avut numeroase realizări pe parcursul partidei.

Meciul a avut loc ieri, 18 februarie, pe Applied University Stadium, şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Marco Popescu, alături de componenţii lotului echipei naţionale de Under 15 se află într-un stagiu de pregătie în Iordania. Echipa naţională a României va mai disputa un meci, pe 21 februarie, tot contra echipei gazdă, pe acelaşi stadion.

Chiar dacă are doar 15 ani, calităţile demonstrate pe teren i-a determinat pe antrenori să îl folosească în acest sezon la echipa de Under 19 de la FC Braşov, cu toate că valoarea competiţiei este una foarte ridicată.

Tânărul stegar şi-a demonstrat valoarea încă din anii trecuţi, Marco a mai fost convocat şi în trecut la stagii de pregătire cu echipele naţionale de juniori.

Marco Popescu evoluează pe postul de atacant lateral stânga, a fost crescut la echipele de juniori de Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov, iar în stagiunea 2022 – 2023 participă cu echipa de U19 de la FC Braşov, antrenată de Marian Cristescu, în seria a 6-a a Campionatului Naţional.

Sursa foto: Jordan Football Association

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page