top of page

Marco Popescu, din nou la naţionala României Under 15. Participă la un puternic turneu internaţionalTânărul fotbalist braşovean, Marco Popescu, a fost convocat, din nou, la echipa naţională a României. De această dată pentru a participa la “Torneo delle Nazioni”

Marco Popescu, tânărul crescut la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov, a fost convocat de FRF, alături de componenţii lotului echipei naţionale de Under 15, jucători născuţi în 2008, în perioada 22 aprilie – 3 mai la un puternic turneu care are loc în Italia.

“Torneo delle Nazioni” începe în data de 24 aprilie şi se desfăşoată până pe 1 mai. Tinerii antrenaţi de Victor Ene au fost repartizaţi în Grupa B alături de Slovenia şi Emiratele Arabe Unite.

Programul meciurilor:

· Miercuri, 26 aprilie, România – Slovenia, Bilje/Slovenia, ora 18:00

· Joi, 27 aprilie, România – Emiratele Arabe Unite, Monfalcone/Italia, ora 19:00

· În funcţie de rezultatele obţinute, echipa naţională a României va mai disputa două meciuri pe 29 aprilie şi 1 mai

Competiţia este una foarte puternică. Alături de România, la “Torneo delle Nazioni” mai participă: Italia, Mexic, Macedonia de Nord, Slovenia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Arabia Saudită, Cehia, Austria, Portugalia şi Norvegia.

Chiar dacă are doar 15 ani, calităţile demonstrate pe teren i-a determinat pe antrenori să îl folosească în acest sezon chiar şi la echipa de Under 19 de la FC Braşov, cu toate că valoarea competiţiei este una foarte ridicată. Marco a pus totodată umărul la calificarea echipei de Under 15 de la FC Braşov la turneul semifinal din Liga Elitelor.

Tânărul stegar şi-a demonstrat valoarea încă din anii trecuţi, Marco a mai fost convocat şi în trecut la stagii de pregătire cu echipele naţionale de juniori. Totodată, în acest an a reuşit să înscrie şi primul său gol sub tricolor.

Marco Popescu evoluează pe postul de atacant lateral, a fost crescut la echipele de juniori de Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov, iar în stagiunea 2022 – 2023 participă cu echipa de U19 de la FC Braşov, antrenată de Marian Cristescu, în seria a 6-a a Campionatului Naţional dar şi în Liga Elitelor Under 15 cu echipa condusă de Adrian Lancea.

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page