top of page

Marco Popescu, convocat la naţionala României Under 15

Noul an începe cu veşti cât se poate de bune pentru Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov. Un tânăr fotbalist al centrului a fost convocat la o acţiune a Federaţiei Române de Fotbal.

Marco Popescu a fost convocat de FRF, alături de componenţii lotului echipei naţionale de Under 15, jucători născuţi în 2008, în perioada 13 – 22 februarie într-un stagiu de pregătie care va cuprinde şi două meciuri amicale contra Iordaniei.

Stagiul de pregătire al lotului naţional începe în data de 13 februarie la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, iar în data de 17 echipa României de Under 15, condusă de selecţionerul Victor Ene, va pleca spre Iordania, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa Iordaniei Under 15, în 18 şi 21 februarie. Partidele vor avea loc pe Applied University Stadium.

Chiar dacă are doar 15 ani, calităţile demonstrate pe teren i-a determinat pe antrenori să îl folosească în acest sezon la echipa de Under 19 de la FC Braşov, cu toate că valoarea competiţiei este una foarte ridicată.

Tânărul stegar şi-a demonstrat valoarea încă din anii trecuţi, Marco a mai fost convocat şi în trecut la stagii de pregătire cu echipele naţionale de juniori.

Marco Popescu evoluează pe postul de atacant lateral stânga, a fost crescut la echipele de juniori de Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov, iar în stagiunea 2022 – 2023 participă cu echipa de U19 de la FC Braşov, antrenată de Marian Cristescu, în seria a 6-a a Campionatului Naţional.IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page