top of page

Gabi Tamaş se antrenează cu FC Braşov. Dan Alexa: “Tamaş este o enciclopedie de fotbal"

Surpriză la antrenamentul din această dimineaţă pe care FC Braşov l-a făcut pe Stadionul Tineretului. La pregătire a venit şi poate cel mai bun fotbalist pe care Braşovul l-a dat în ultima perioadă, care începând de astăzi se va antrena alături de jucătorii de la FC Braşov, Gabi Tamaş.

Chiar dacă deocamdată nu are drept de joc, după despărţirea de Petrolul, Gabi Tamaş a fost primit cu braţele deschise pentru a se antrena, acasă, cu FC Braşov.

Simpla lui prezenţă în vestiar, şi experienţa pe care o are, fac ca lotul de la FC Braşov să fie mult întărit de acum în colo. Mai cu seamă că din echipă fac parte şi foarte mulţi fotbalişti tineri, care au ce învăţa de la Gabi Tamaş, jucător cu sute de meciuri în cele mai importante campionate ale lumii, printre care Anglia, Spania sau Franţa.

Despre prezenţa lui Gabi la antrenament a vorbit şi Dan Alexa.

“Gabi Tamaş a fost motivat la primul antrenament. Aşa cum e el de obicei. Vrea să se antreneze până în iarnă cu noi. Mă bucură foarte mult venirea lui. Este un exemplu pentru alți jucători. Ştie foarte mult fotbal. Eu îl cunosc bine. L-am şi antrenat la Astra Giurgiu. Asta pe lângă relația de prietenie pe care o avem ca foşti colegi. Până în iarnă se va antrena cu noi, atâta timp cât doreşte. E prematur să spun că poate să vină la FC Braşov. Am înțeles că mai are oferte din prima ligă. Este un jucător valoros. Gabi Tamaş când a plecat de la FC Voluntari, echipa a avut un recul. Vom vedea şi la Petrolul dacă va fi un regres fotbalistic. E o pierdere mare pentru ei. Ce vreau să spun e că Gabi Tamaş este un jucător care poate să joace cel puțin încă doi ani la un nivel foarte bun în România. Şi doar prin faptul că se antrenează cu noi, sau se dezechipează în acelaşi vestiar este un lucru benefic. Dacă vorbeşti cu Tamaş despre fotbal, este o enciclopedie. Jucătorii au numai de învățat de la el.”, a spus, astăzi, Dan Alexa despre Gabi Tamaş.

În acest moment Gabi Tamaş este cu siguranţă printre cei mai experimentaţi fotbalişti din România, cu 67 de meciuri în tricoul naţionalei şi cu zeci de meciuri la echipe precum AJ Auxerre, West Bromwich Albion, Celta Vigo, Spartak Moscova sau Galatasaray Istanbul.

Gabi, Braşovul se bucură că ai ales să rămâi acasă!


IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page