top of page

FC Braşov U15 se menţine pe primul loc în Liga Elitelor, după victoria în faţa Petrolului

Victorie importantă pentru juniorii de la FC Braşov, de la Under 15. Copiii antrenaţi de Adrian Lancea au trecut de juniorii Petrolului. Cu această victorie juniorii se menţin pe primul loc în clasament.

Juniorii de Under 15 au trecut cu scorul de 3-2, în deplasare, de tinerii Petrolului. Mici stegari au reuşit să marcheze Dan Vasile o dublă şi Flavius Hosu, care a intrat în teren din postură de rezervă.

Meciul a făcut parte din etapa a 3-a a Ligii Elitelor, seria 6. Cu 3 victorii din 3 meciuri, şi golaveraj 14-3, FC Braşov ocupă primul loc în serie.

Adrian Lancea a trimis în teren următorul 11: Alejandro Crăciun Garcia, Călin Bodeanu, Erick Ciobanu, Darius Colţea, David Bosioc, Călin Chiper, Alexandru Blaj, Dragoş Dogaru, Dan Vasile, Daniel Coman şi Marco Popescu. Rezerve pentru acest meci au fost: Cristian Manolache, Dragoş Lupu, Cezar Stănilă, Călin Goţu, Flavius Hosu, Andrei Constantinescu, Horia Strâmtu şi Casian Bartok.

În etapa a 4-a, juniorii de la FC Braşov, întâlnesc pe teren propriu, la Prejmer pe Juniorul Braşov. Meciul va avea loc duminică, 6 noiembrie, de la ora 10.00.


IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page