top of page

FC Braşov U15 a cedat în faţa FCSB-ului în primul meci al turneului semifinal al Ligii Elitelor


Echipa de Under 15 de la FC Braşov a pierdut primul meci din cadrul turneului semifinal al Ligii Elitelor. Micii stegari au cedat cu scorul de 2-1 în faţa echipei similare de la FCSB, club care are una dintre cele mai puternice academii din ţară.

Juniorii, conduşi de pe margine de antrenorul Adrian Lancea şi pregătiţi fizic de preparatorul fizic Vicenţiu Simon. au condus cu 1-0 prin golul marcat de Marco Popescu, însă au fost egalaţi până la pauză. Golul victoriei pentru FCSB a fost marcat din lovitură de la 11 metri.

Pentru FC Braşov au intrat în primul 11: Gabriel Palade, Cătălin Bodeanu, Erick Ciobanu, David Bosioc, Dragoş Pascu, Călin Chiper, Darius Dogaru, Dan Vasile, Alexandru Blaj, Daniel Coman şi Marco Popescu. Rezerve au fost: Alejandro Garcia Craciun, Flavius Hosu, Călin Goţu, Cezar Stănilă, Horia Strâmtu, David Tinca, Andrei Constantinescu, Dragoş Lupu şi Casian Bartok.

În celălalt meci al turneului semifinal, Farul Constanţa a trecut cu scorul de 3-1 de FC Bacău.

Pentru FC Braşov Under 15 urmează încă două meciuri la turneul de la Ovidiu. Pe 7 mai cu FC Bacau şi 9 mai cu Farul Constanţa.

Primele două clasate vor merge la turneul final.

IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page