top of page

FC Braşov s-a întărit cu încă trei jucători chiar înainte de prima etapă a campionatului Ligii a 2-a

Încă trei jucători au semnat contracte cu FC Braşov, chiar înainte de debutul în sezonul 2022 / 2023 al Ligii a 2-a, şi vor face parte din lotul pe care echipa îl deplasează la Râmnicu Vâlcea, pentru meciul din prima etapă cu CSC Şelimbăr. Este vorba despre tânărul braşovean Dan Spătaru, unul dintre cei mai de perspectivă jucători născuţi la poalele Tâmpei, portarul croat Zvonimir Mikulic şi de Alexandru “Jardel” Martinov, jucător care sezonul trecut a promovat cu CSC Dumbrăviţa în Liga a 2-a.


Dan Spătaru, atacant, 17 ani, este unul dintre cei mai tineri stegari, a fost adus de la ACS Kids Tâmpa Braşov şi este printre cei mai de perspectivă juniori pe care îi are în acest moment Braşovul. Tânărul nostru este şi component al lotului Echipei Naţionale a României Under 17.


Zvonimir Mikulic, portar, 32 de ani, croat – Cariera sa este legată în mare parte de NK Osijek din ţara natală, unde a fost legitimat timp de 9 ani şi a jucat peste 120 de meciuri. Echipă care l-a împrumutat şi la Olimpija Osijek şi Vakovar 91 tot din Croaţia, dar şi la Sheriff Tiraspol din Republica Moldova. Portarul croat a mai jucat la Levski Sofia, iar la FC Braşov a ajuns din Liga a 2-a turcă, de la Tuzlaspor.


Alexandru “Jardel” Martinov, 24 de ani, mijlocaş dreapta – Este la prima experienţă în Liga a 2-a. Sezonul trecut a fost unul dintre cei mai buni jucători de la CSC Dumbrăviţa, club cu care a promovat din Liga a 3-a în a 2-a, în urma barajului jucat cu CSM Reşiţa.


IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page