top of page

FC Braşov a transferat doi tineri fundași de bandă!

FC Brașov își betonează defensiva. Clubul nostru a parafat contracte cu doi tineri fundași de bandă, unul român și unul străin. FC Brașov va avea astfel ambele benzi acoperite de doi tineri fotbaliști.


Primul, Tudor Oltean, are doar 19 ani și vine de la Gaz Metan Mediaș, însă anul trecut a jucat la FC Buzău. Este fundaș stânga, iar sezonul trecut a jucat în Liga a 2-a 19 meciuri și a marcat două goluri.


"Mă simt foarte bine aici, am venit cu gânduri pozitive, am întâlnit un lot tânăr și foarte unit. Primul meu obiectiv este să ajungem în play-off, după care să tragem la promovare pentru că avem un lot valoros. Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată și pentru că m-au adus la FC Brașov, în mod special îi mulțumesc domnului Mitran.", a spus tânărul fundaș, Tudor Oltean.


Cel de-al doilea este fundașul dreapta sloven, Adis Hodzic. Tânărul de 23 de ani este fost component al loturilor naţionale de tineret ale Sloveniei şi a venit la Braşov de la Gorica.


„Sunt foarte fericit și mândru să fac parte din lotul lui FC Brașov. Am auzit lucruri bune despre club și am văzut câteva lucruri interesante în prima zi de pregătire. Atmosfera este grozavă, iar colegii m-au primit foarte bine. Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată, o voi justifica prin jocurile pe care le voi disputa la Brașov. Am găsit un club foarte bine organizat. Sunt sigur că vom juca bine și vom lupta pentru a fi în fruntea clasamentului. Voi încerca să fac tot posibilul pentru ca clubul să obțină rezultate bune și să îşi îndeplinească obiectivele în acest sezon. Voi da tot ce e mai bun pe teren și în afara lui. Cred că pregătirea și sezonul de aici vor fi grozave”, a spus Adis Hodzic.IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page