top of page

Dan Alexa vrea a doua victorie a sezonului

FC Braşov va juca mâine un meci extrem de important în economia campionatului, cu “lanterna roşie” a Ligii a 2-a, Metaloglobus Bucureşti. Chiar dacă meciul pare unul facil, Dan Alexa spune că nu va fi aşa, mai cu seamă că Metaloglobus are în componenţă jucători experimentaţi, cu multe meciuri în Liga 1, şi mai mult în ultima perioadă a făcut foarte multe transferuri.

“Întâlnim o echipă formată din jucători cu foarte multă experienţă, aflată într-o situaţie grea. Am înţeles că au făcut şi ei 5 transferuri săptămâna asta. Pentru ei este un joc extrem de important, ca şi pentru noi, de altfel. Întâlnim o echipă care chiar dacă are doar un punct, a avut jocuri în care a controlat meciurile. A avut şi neşansă în multe momente, o echipă care poate duce jocul în ritmul în care şi-l doresc. E un meci greu pentru că au jucători cu experienţă care ştiu să gestioneze genul de meciuri ca cel de mâine. Au jucători de valoare ca fraţii Herea, plus mulţi jucători cu multe meciuri în Liga 1. Trebuie să păstrăm momentele bune din ultimele jocuri.”, a spus Dan Alexa.

Pentru acest meci Dan Alexa nu se va putea baza pe Diogo Izata şi Adi Chică-Roşă, ambii accidentaţi.

“E un algoritm, sunt lucruri certe, cine nu leagă trei victorii consecutive va fi foarte greu să se bată pentru obiective îndrăzneţe. Mâine trebuie să facem un joc bun, îmi doresc foarte mult să păstrăm ritmul pe care l-am avut în ultimele două jocuri şi îmi doresc ca atacanţii să înscrie, pentru că suferim din punctul ăsta de vedere.”, a mai spus Dan Alexa.


Meciul cu Metaloglobus Bucureşti va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului. Intrarea publicului va fi gratuită.IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page