top of page

Dan Alexa, gata să înfrunte pe Concordia Chiajna: "Trebuie să avem curaj, tupeu şi determinare"

Meci important pentru FC Braşov, în weekend. Stegarii dau piept, în deplasare cu Concordia Chiajna, echipă care sezonul trecut a pierdut la loviturile de departajare promovarea în Liga 1 şi care şi-a manifestat încă de la începutul acestui sezon intenţiile de promovare în acest an.

Cu o victorie, însă, FC Braşov “îi lasă în urmă” pe ilfoveni, şi dat fiind faptul că este foarte strâns clasamentul, ar putea urca destule locuri, şi s-ar apropia foarte mult de locurile de play-off şi de obiectivul pe care şi l-a propus Dan Alexa.

Dan Alexa speră ca elevii lui să fie motivaţi, determinaţi şi foarte bine organizaţi, astfel ca la final cele 3 puncte să ajungă la poalele Tâmpei.

“O să fie un joc complicat, deoarece Chiajna în ultimele jocuri a arătat consistență. Exact stilul lui Eugen Trică, un antrenor pragmatic, care organizează foarte bine defensiv echipa. Au jucători de calitate pe faza ofensivă, care pot face oricând diferența. Au avut rezultate bune în ultima vreme. Este un joc greu, dar am pretenții de la jucătorii mei să avem o abordare bună. Este una dintre echipele care și-a anunțat la începutul sezonului intenția de a promova. Este un joc în deplasare și trebuie să avem curaj, tupeu, determinare și să fim foarte organizați, să nu mai facem greșelile din trecut. Vreau să văd echipa noastră cum reacționează având continuitate. Trebuie să avem măcar 3-4 rezultate consecutive pozitive. Mă bucur că au început să marcheze oamenii noștri de atac. Aștept și de la alții să facă diferența. Asta ne-a lipsit până acum. Sper ca jocul cu Dumbrăvița să ne fi dat încredere, este clar că acum avem un moral bun, după un meci în care am marcat 4 goluri. Dar nu trebuie să fie o mare presiune pe noi la Chiajna. Este un meci important, dar nu decisiv. Nu este o partidă-cheie, dar trebuie să o tratăm cu seriozitate maximă.”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Pentru această partidă, Dan Alexa nu se va putea baza pe fundaşul Igor Jovanovic şi mijlocaşul Tomislav Sorsa, accidentaţi de mai multă vreme, dar nici pe Vasile Constantin, care îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare.

Meciul va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11.00.IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page