top of page

Dan Alexa, despre meciul cu Pandurii Tg. Jiu: "Întâlnim o echipă bună, care chiar joacă fotbal"

FC Braşov întâlneşte sâmbătă, în deplasare, una dintre echipele bune ale Ligii a 2-a, pe ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Dan Alexa are încredere în jucătorii lui că pot obţine un rezultat bun atât în weekend cât şi în etapele viitoare, chiar dacă FC Braşov are un program destul de dificil în următoarea perioadă.

“Mergem la Târgu Jiu, întâlnim o echipă bună, care chiar joacă fotbal, o echipă foarte agresivă. Va fi un meci foarte dificil. Atmosfera nu este una bună pentru că nu am reușit să câștigăm cu Slatina. Indiferent de condiții și context, nu sunt antrenorul care să caute alibiuri. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Suntem o echipă în construcție. Sunt jucători care au venit târziu și suferă din punct de vedere fizic. Am jucători care au evoluat două meciuri în trei zile și am fost nevoit să îi menajez pentru că le-a lipsit pregătirea. Sunt 100% motivat și încerc atât cât pot eu de bine să găsesc formula ideală, pentru a avea o prestație consistentă. Din păcate am avut această formulă de echipă în 4-5 jocuri și nu am luat punctele pe care le meritam. Am jucat foarte prost la Galați și cu Slatina acasă. Ceea ce contează este că avem doar 9 puncte. O să dau totul și o să fac tot ceea ce ține de mine să adunăm cât mai multe puncte. Am avut și un program care ne permitea să avem cel puțin 12-13 puncte. Am fi fost aproape de play-off. Urmează un program foarte dificil. Deplasări la Târgu Jiu, acasă cu Ciuc, cu Dej, echipe care sunt în play-off. Dar am încredere că dacă echipa se exprimă așa cum s-a exprimat cu Hermannstadt, la Ripensia, Metaloglobus și Spartac, putem obține rezultatele mult dorite.”, a spus Dan Alexa, antrenorul braşovenilor.

Chiar dacă antrenorul braşovenilor nu este mulţumit de numărul de puncte acumulate până acum, este optimist că echipa se va pune pe picioare şi în viitorul apropiat va demonstra că are valoare să urce în clasament, mai cu seamă că au fost multe meciuri în actualul sezon în care FC Braşov a arătat că joacă un fotbal bun, şi că se poate ridica la nivelul oricărei echipă din eşalon.

“Cu siguranță nu îl văd ca pe un meci capital. Punctele pe care le avem până acum sunt sub așteptările noastre. Din păcate, au fost multe momente în acest început de campionat în care am avut punctele în mână, apoi au fost mulți factori care au dus la pierderea acestora, printre care și greșelile de arbitraj. Până la urmă, ceea ce contează este poziția în clasament și, automat, câte puncte ai făcut. Iar din acest punct de vedere nu sunt mulțumit. Noi avem presiune ca antrenori la fiecare meci. Este normal.”, a completat Dan Alexa.

Meciul dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi FC Braşov va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.


IMG_8230.jpeg

Email 

Urmărește-ne:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page